De unieke voordelen van onze
allrisk autoverzekering

Dit is de énige allrisk autoverzekering met verlengde garantie. Alle voordelen van onze verzekering vindt u hieronder.

Tenminste 2 jaar verlengde garantie

Extra garantie is handig wanneer u onverhoopt langs de weg komt te staan met een plotseling optredend technisch defect aan uw auto. Fijn dat u daar dan voor verzekerd bent!

Met onze allrisk verzekering verlengen wij de garantie met tenminste 24 maanden. U dient daarvoor wel ieder jaar tijdig voor het onderhoud naar het autobedrijf van aankoop te gaan. Bij aankoop van een occasion moet de onderhoudshistorie bekend zijn.

De garantie geldt voor auto's in categorie A tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km en voor auto's in categorie B tot en met 8 jaar jong of 150.000 km.

Categorie A-motorrijtuigen: Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki en Toyota.
Categorie B-motorrijtuigen: alle overige, voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen.

100% vergoeding op arbeidsloon

Na het afsluiten van de Allrisk Vakgarant Autoverzekering heeft u bij schade en garantieclaims recht op 100% vergoeding van het arbeidsloon. Dit geldt voor maximaal 2 jaar na de afloopdatum van de standaard fabrieksgarantie. Zónder dat u hiervoor extra betaalt.

Praktijkvoorbeeld garantievergoeding

3 jaar nieuwwaarde-/ aanschafwaarde-/ dagwaarderegeling

Als uw auto total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat uw Allrisk Vakgarant Autoverzekering ingaat: 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe auto, 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor uw occasion, of 3 jaar lang de dagwaarderegeling, zoals vastgesteld op het moment dat de allrisk verzekering ingaat. Dit geldt uitsluitend voor auto's die via de werkplaats worden verzekerd (apk en/of onderhoud) en waarbij geen sprake is van aanschaf van een voertuig.

Normaal gesproken wordt alleen de dagwaarde vergoed, dus dit kan duizenden euro’s voordeel opleveren. En tot de andere auto is geleverd, heeft u ook nog eens maximaal 30 dagen recht op gratis vervangend vervoer.

24/7 Pechhulp

Het is heel vervelend wanneer u stil komt te staan met pech aan uw auto. Dan is het goed om te weten dat u met de Allrisk Vakgarant Autoverzekering ook kunt profiteren van 24/7 pechhulpservice! Of dat nu in uw woonplaats, in Nederland of elders in Europa is, de alarmcentrale staat u bij.

De auto wordt in de meeste gevallen direct gerepareerd. Als het niet anders kan, wordt de auto vervoerd naar een reparateur; dit is meestal uw eigen autobedrijf. En wanneer u pech heeft in het buitenland, worden uw auto en de inzittenden naar Nederland vervoerd.

Uitgebreide beschermde onderdelenlijst

Het is belangrijk om te weten welke onderdelen er precies onder de garantiedekking vallen. Daarom hebben we een uitgebreide lijst van beschermde onderdelen opgesteld, waarin ook EV-onderdelen* zijn opgenomen. Zo kunt u zorgeloos op weg!

(* zie polisvoorwaarden voor een compleet overzicht, toelichting aandrijfbatterij(en)pakket in artikel 6)

Lees hier welke onderdelen vallen onder verzekerde garantie

Kies uw pakket

Op deze website kunt u uitsluitend kiezen voor de allrisk autoverzekering. Wilt u de WA+ (Beperkt Casco) of de WA-verzekering afsluiten, dan kunt u terecht bij een Vakgarage bij u in de buurt.

Vergelijk de verzekeringspakketten